• Home

Te Koop Bedrijventerrein LEWAZoutleeuw, 3440

Interleuven ontwikkelt in samenwerking met de stad Zoutleeuw een uitbreiding van ongeveer 2ha aan het bestaande bedrijventerrein Lewa. 

Om ruimtebesparend en optimaal tot een invulling te komen zullen de percelen, eventueel gefaseerd, ingevuld worden met bedrijfsactiviteiten die zich inschrijven in een bouwconcept dat geslotenheid, een optimale bezetting en meervoudig gebruik/verweving nastreeft. Per zonedeel wordt een concept gehanteerd waarbinnen meerdere bedrijven of bedrijfsactiviteiten zich kunnen vestigen. 

Door potentiële bouwheren/kopers/gebruikers wordt, liefst met enkelen samen en onder begeleiding van de terreinbeheerder en de vergunningverlener, een inrichtingsplan/bouwconcept uitgewerkt. Dit bouwconcept met inrichtingsplan per zonedeel wordt voorafgaand aan de uitgifte goedgekeurd door de beheerder. Interleuven zal elke omgevingsaanvraag adviseren en de stad Zoutleeuw begeleiden met de beoordeling van de duurzaamheidscriteria. Voor deelzone C is het de ambitie om een of meerdere bedrijfsverzamelgebouwen te realiseren. Lees meer over het bedrijventerrein.

Wedstrijdformule ontwikkeling Zone C.

Voor de ontwikkeling van een bedrijfsverzamelgebouw is Interleuven in samenwerking met de stad Zoutleeuw op zoek naar kandidaat ontwikkelaars via een wedstrijdformule. Alle relevante informatie daarover vind je hier.

Downloads

Lewa Zoutleew deelzones

Beschikbaarheid 

De beschikbaarheid in de deelzones is als volgt:

  • Deelzone A: +- 30a
  • Deelzone B: +- 31a
  • Deelzone C: 1ha 03a 56ca

Heeft u interesse om u te vestigen op het bedrijventerrein LEWA? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op en bezorg ons uw kandidaatstelling.