• Home

Woonproject SolveldZoutleeuw 3440

Interleuven is in samenwerking met de stad Zoutleeuw gestart met de ontwikkeling van de volgende fase van het nog vrijliggende woonuitbreidingsgebied Solveld.

Het totale woonproject bestaat uit 52 woonentiteiten. De openbare ruimte van het project en de nutsleidingen zijn reeds afgewerkt. Vandaag worden er door Interleuven zeven kavels te koop aangeboden.

Project

Het project van Interleuven bestaat uit:

  • 5 middelgrote kavels voor halfopen bebouwing
  • 2 bescheiden kavels voor gesloten bebouwing

De verkoopprijs van de gronden (exclusief kosten eigen aan de koper, notaris- en registratiekosten, kosten opmeting & afpaling perceel) ligt tussen 60.480 euro en 92.927 euro. De oppervlakte van de kavels liggen tussen 336 m² en 435 m².

Bekijk het presentatieplan voor een gedetailleerd overzicht van de verkoopprijs, oppervlaktes per kavel en stand van zaken voor de verkoop. Laatste update: september 2022

Belangrijkste voorwaarden voor kandidaat-kopers

  • Je hebt ten hoogste nog 1 andere woning of bouwgrond in je bezit. Die moet je verkopen binnen een termijn van 1 jaar na het verlijden van de aankoopakte.
  • Voor een bescheiden kavel zijn er inkomensvoorwaarden. Interleuven kijkt na of je aan deze voorwaarden voldoet.
  • Je bouwt binnen de 3 jaar na aankoop van een kavel je woning volgens de bouwvoorschriften. Hier ga je zelf binnen de 5 jaar ook wonen.

Download hier de volledige verkoopsvoorwaarden

Download hier de verkavelingsvoorschriften

Verkoopsprijzen

verkoopprijzen

Kandidaat stellen?

Heb je interesse in een van de kavels? Vul dan het kandidaatsformulier in en verstuur het aangetekend naar Brouwersstraat 6, 3000 Leuven. Contacteer Marc De Neef voor meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0495 53 84 47.