• Home

Previewroute Pelgrimswegen

Door het coronavirus wordt er meer dan ooit gewandeld. Daarom willen we jullie niet langer laten wachten. Ontdek hier de sneak preview van de pelgrimsweg vanuit Tremelo!
Wist je dat Pater Damiaan voor zijn vertrek naar Molokai te voet naar Scherpenheuvel ging? Je start aan het Damiaanmuseum en wandelt zo in de voetsporen van Pater Damiaan tot aan de basiliek. Ga de uitdaging aan! De route is ongeveer 33 km lang.

Terwijl jullie op pad zijn, perfectioneren wij de route en maken ze nog groener, mooier en veiliger. Volgende lente onthullen we ook de 3 andere pilootroutes uit Diest, Herselt en Landen.

Opgelet: de pelgrimsroute is nog niet bewegwijzerd. Je kan de kaart hieronder downloaden in .pdf of de route bekijken op www.routeyou.be. Je kan de route ook in .gpx en .kml-formaat downloaden.

Veel wandelplezier!

Downloads

I.s.m. gemeente Tremelo, gemeente Rotselaar, gemeente Begijnendijk, stad Aarschot, stad Scherpenheuvel-Zichem, IOED WinAr en Pasar Tremelo-Baal.

 Langs pelgrimswegen naar Scherpenheuvel is een project van Interleuven dat wordt gerealiseerd in samenwerking met de volgende partners:
 
Interleuven IGO Trage wegen Scherpenheuvel zichem logo Bedevaartsoord Scherpenheuvel